Jaren 10

Jaren 50 | 60 | 70 | 80 | 90 | 00 | heden

2010
– Analoog is “uit”, digitaal is “in”. De inmiddels niet meer gebruikte spoelenrecorders worden weggehaald. Ook ligt het in de planning om later dit jaar de televisie-uitzendingen volledig vanuit de computer te verzorgen.
2011
– Van februari tot en met juli heeft de Martini Omroep niet uitgezonden, dit in verband met een broodnodige en zeer grondige renovatie. In een vernieuwde studio verzorgt Hans Spijkerman op 2 augustus de eerste uitzending. Hans is in dienstjaren het langst bij de ziekenomroep – sinds 1972!
– Op 21 september opent burgemeester Peter Rehwinkel van Groningen, in aanwezigheid van Paul van der Wijk, lid van de Raad van Bestuur van het ziekenhuis, de verjongde studio door het starten van de herkenningsjingle van de omroep en zijn muziekkeuze: “She” in de uitvoering van Elvis Costello. Tevens was in de centrale hal een verkoop van LP’s.
2013

– Er worden nu structureel zes dagen in de week verzoekplaten opgehaald bij de patiënten. Elke dag zijn hiervoor mensen in touw.
2014

– Vanaf december worden de “verzoekophalers” officieel omgedoopt tot het Promotieteam, een naam die veel beter bij hen past.
– Op 15 december schakelt de omroep over op digitale techniek. Vanaf nu hebben we de beschikking over twee TV-kanalen en één radiokanaal, in stereo, en een veel betere kwaliteit!
2015
– Dhr. Littooij, lid van de Raad van Bestuur van het ziekenhuis, komt langs voor een kennismaking.
– Met ingang van februari kunnen de patiënten van maandag t/m zaterdag kijken naar televisieuitzendingen.
– De nieuwe promotiefilm is klaar.
– Op 14 maart is het zestig-jarig bestaan van de omroep gevierd met een uitzending vanuit het Martini Paviljoen.

2016

– Sinds 2016 heeft de Omroep een nieuwe website. Hieronder een afbeelding van de oude website.

website-martini omroep oud

2017

2018

2019