Programmering

Live Radio – Gids

Alle live radio-uitzendingen zijn tussen 20.00 en 22.30 uur te beluisteren via het scherm bij uw bed.

Maandag

Studio Sportief: Elke maandag is er Studio Sportief. In dit programma wordt aandacht besteed aan o.a. voetbal, basketbal en volleybal uit onze provincie. Met extra aandacht voor FC Groningen. Met opinie, interviews en muziek. Afwisselende presentatie van Ben Kamphuis, Ger Hensen en Patrick Oosterhuis. Techniek: Joop Kelders of Warner van Griethuijsen.

Dinsdag

Saskia & Henk: De 1e en 4e dinsdag van de maand zijn Saskia en Henk er met een programma vol verschillende muziek. (Op dit moment is er dus op de 2e en 3e dinsdag geen live uitzending)

Woensdag

Meo Electico: Op de eerste woensdag van de maand is het tijd voor een programma met moderne en traditionele christelijke muziek. Presentatie: Hilda Horst. Techniek: Jan Schipper

Geen live uitzending: Op de 2e woensdag van de maand is er op dit moment geen live radio-uitzending.

Bij Rinske: Een gevarieerd muziekprogramma van Rinske Tiel en technicus Jan Weening. Elke 3e woensdag en eventueel 5e woensdag van de maand.

Halfweg: Een gevarieerd muziekprogramma van Louis van der Tuin en technicus Warner van Griethuijsen. Elke 4e woensdag van de maand.

Donderdag

Mengelatie & Muziekuur: Mochten er verzoekplaten zijn dan draaien we die eerst. Daarna is het tijd voor klassieke muziek. Presentatie: Truus en Dick van Dalen. Techniek: Jan van Dalen. Dit programma is elke donderdag te beluisteren.

Vrijdag

Vandaag in de muziek: Een gevarieerd muziekprogramma met John Hulst en technicus Anne Elting. Elke 1e vrijdag en eventueel 5e vrijdag van de maand.

KrisKras: Een gevarieerd muziekprogramma met het legendarische duo Flip van der Harst en Anneke Postma. Techniek verzorgd door Anne Elting. Elke 2e vrijdag van de maand.

Met hart en ziel: Een programma met veel aandacht voor Nederlandstalige muziek. Presentatie: Flip van der Harst en Anneke Postma. Techniek: Anne Elting. Elke 3e vrijdag.

Luister mee met Door en Anne: Een gevarieerd muziekprogramma waarbij 1 artiest extra uitgelicht wordt. Presentatie: Dori van der Kroft. Techniek: Anne Elting. Elke 4e vrijdag.

Zaterdag

Geen live uitzending: Op dit moment is er op de 1e zaterdag van de maand geen live uitzending.

Nieuw programma: Een nieuw programma met Leone Speelman. Techniek: Heero Vlietstra. Elke 2e zaterdag.

Het zaterdagavond alternatief: Een gevarieerd muziekprogramma met Saskia Leenes en Henk Boomsma. Elke 3e zaterdag.

Liefde voor muziek: Een gevarieerd muziekprogramma met vaak een een bepaald thema. Presentatie: Corry Legdeur. Techniek: Roger Timans. Elke 4e zaterdag.

Weet je nog wel: Een gevarieerd muziekprogramma met Dori van der Kroft en technicus Warner van Griethuijsen. Elke eventuele 5e zaterdag.

Zondag

Op twee sporen: Een gevarieerd muziekprogramma van Truus van Dalen en Corry Legdeur. Techniek: Jan van Dalen. Elke 1e zondag.

A en A op 7: Muziekprogramma met technicus Anne Elting en Andries van de Hoek. Elke 2e zondag.

In z’n achteruit: Met veel aandacht voor oude muziek. Presentatie: Dori van der Kroft. Techniek: Jan Weening. Elke 3e zondag.

Bij Rinske: De zondageditie van Bij Rinske met Rinske Tiel. Techniek: Heero Vlietstra. Elke 4e zondag.

Uit de vorige eeuw: Gevarieerd muziekprogramma van John Hulst en technicus Henk Boomsma. Elke eventuele 5e zondag.